Sunt antreprenor și deputat USR de Cluj.

Țelul Programului meu Politic e creșterea bunăstării românilor, prin simplificarea legislației din domeniul economic, digitalizare și debirocratizarea administrației publice.

Fac parte dintre antreprenorii clujeni care au reușit, pornind de la zero și muncind în echipe performante, să dezvolte companii competitive în Europa.
Conduc, din 2003, o companie de producție de mobilier pentru domeniul HoReCa și am investit în alte IMM-uri, care au generat sute de locuri de muncă și cifre de afaceri de milioane de euro pe an.

Am fost afectat în mod direct de efectele unei legislații incoerente, care descurajează inițiativa privată. Sunt cu atât mai motivat să muncesc pentru clarificarea și corelarea cu realitatea a legislației în domeniu.
Locul de muncă e cea mai bună formă de protecție socială. Dezvoltarea sectorului privat înseamnă bunăstare pentru noi toți.

Încă din 1990, am participat activ în acțiunile civice împotriva comunismului și a corupției. Am intrat în politică în decembrie 2018, când m-am înscris în PLUS, primul partid politic în care activez. Meritocrația, integritatea, onestitatea, competența sunt câteva dintre valorile pe care le împărtășesc cu organizația politică pe care o reprezint.

La fel de important pentru mine este să aducem în procesul politic valori specifice spiritului antreprenorial: eficiența, rigoarea, dinamismul, productivitatea, fermitatea decizională.

Vă invit, pe toți cei care trăiți aceste valori, să susțineți programul meu politic. Fiecare dintre noi e important. Haideți să ne folosim vocea, mintea și competențele pentru a schimba în bine România. Cu curaj, cu încredere, muncind cu seriozitate și onestitate. Să stăm deoparte nu mai e o opțiune. România va fi țara pe care ne-o dorim pentru noi și familiile noastre.

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
  2. Duis egestas ultricies lobortis
  3. Sed eget erat non nisi eleifend ultricies at a velit
  4. Donec tincidunt finibus urna eget tristique
  5. Quisque consequat, libero mollis tempus blandit, mi dui imperdiet nunc, sit amet maximus est ex vel neque
  6. Nulla sit amet urna est